Καλαμαριά: Δημιουργούνται νέοι χώροι υγιεινής στο 4ο δημοτικό σχολείο (ΦΩΤΟ)

4ο δημοτικό σχολείο Καλαμαριά

Το έργο αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη Αυγούστου

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης επισκέφθηκε με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου το 4ο δημοτικό σχολείο.

Επίσκεψη προκειμένου να επιθεωρήσουνε τα έργα ανακατασκευής των χώρων υγιεινής, που βρίσκονται σε εξέλιξη.
«Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο δουλεύουμε καθημερινά, προκειμένου τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα παιδιά μας τη νέα σχολική χρονιά», τόνισε ο κ. Δαρδαμανέλης.

4ο δημοτικό σχολείο Καλαμαριά

Τα συνεργεία έχουν πάρει φωτιά, προχωρώντας σε πλήρη ανακαίνιση των wc του 4ου Δημοτικού. Ήδη έχουν αλλαχθεί οι σωληνώσεις, τα πλακάκια, ενώ τοποθετούνται νέα είδη υγιεινής, κατάλληλα για παιδιά δημοτικού. Επιπλέον στον αύλειο χώρο του σχολείου στο τμήμα που αποξηλώθηκε για την συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου, θα διαμορφωθούν 3 περβάζια σε διαφορετικές στάθμες, για φύτευση και λαχανόκηπους.

Διαβάστε επίσης  Καλαμαριά: Αντιδράσεις για την συγχώνευση του 4ου και του 5ου ΓΕΛ

«Η ανακαίνιση των wc ήταν επιβεβλημένη ανάγκη, το ίδιο και ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντα χώρου. Από τον Σεπτέμβριο θα χαρούνε την αλλαγή τόσο οι μαθητές, όσο και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου.

Το έργο αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη Αυγούστου.

4ο δημοτικό σχολείο Καλαμαριά