Καλαμαριά: Εγκαινιάστηκε η 35η Ανθοκομική Εκθεση (ΦΩΤΟ)

Η πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά πλημμύρισε από κόσμο κατά τα χθεσινά (27/4) εγκαίνια της 35ης Ανθοκομικής Έκθεσης.

Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους πάγκους των ανθοπαραγωγών, να γευτούν από κοντά βιολογικά προϊόντα, αλλά και να θαυμάσουν είδη λαϊκής τέχνης.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ανθοκομική μας, την παλαιότερη στο πολεοδομικό συγκρότημα, γιατί η Καλαμαριά έχει πρωτιές, είναι μεγάλη και οφείλει στους παππούδες μας, να γίνει ακόμη καλύτερη», είπε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Ανθοκομική Εκθεση Καλαμαριά

Τα εγκαίνια χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος εξήρε την αγαστή συνεργασία που έχει η Περιφέρεια με τον Δήμο Καλαμαριάς.

Διαβάστε επίσης  Πολύωρη διακοπή νερού στην Καλαμαριά

Στα εγκαίνια της 35ης Ανθοκομικής Έκθεσης Καλαμαριάς έδωσαν το παρόν οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Κούβελας, Γιάννης Αμανατίδης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ελένη Φύκα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Ξεχωριστή νότα στη βραδιά έδωσε η εμφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας, Λίτσας Γιαγκούση, που ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες της και ξεσήκωσε το κοινό.

Ανθοκομική Εκθεση Καλαμαριά

Την Πρωτομαγιά ο DJ Ta S.O.S Rizopoulos, θα οργανώσει ένα ξεχωριστό πάρτι στις 12:00μ.μ, ενώ στις 19:00 το απόγευμα τη σκυτάλη θα πάρει η Στέλλα Κονιτοπούλου προσφέροντας ένα παραδοσιακό πρωτομαγιάτικο γλέντι.

Η έκθεση είναι ανοιχτή:
Δευτέρα-Παρασκευή 10π.μ – 2μ.μ και 5μ.μ -10μ.μ.
Σάββατο-Κυριακή 10π.μ-10μ.μ
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 9π.μ-10μ.μ

Ανθοκομική Εκθεση Καλαμαριά