Καλαμαριά: Μαθητές από την Πολωνία επισκέφθηκαν τον Δαρδαμανέλη (ΦΩΤΟ)

Καλαμαριά

Φιλοξενούνται από παιδιά του 13ου Δημοτικού Καλαμαριάς, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus

Oχτώ μαθητές από το σχολείο Szkola Podstawowa nr 11 του Inowroclaw της Πολωνίας, που φιλοξενούνται από παιδιά του 13ου Δημοτικού Καλαμαριάς, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη.

«Σας ευχαριστούμε που δεχτήκατε να μας μιλήσετε» είπε ένας εκ των φιλοξενούμενων μαθητών, ενώ ο κ. Δαρδαμανέλης, χαμογελώντας του απάντησε: «Εγώ σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με επισκεφτείτε».

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τις δύο δασκάλες του σχολείου τους και δύο του 13ου Δημοτικού, συζήτησαν με τον κ. Δαρδαμανέλη για τις διαφορές που εντοπίζουν μεταξύ των δύο σχολείων, και δήλωσαν εντυπωσιασμένα από το μάθημα ρομποτικής που κάνουν οι συμμαθητές τους στην Καλαμαριά, αλλά και το γυμναστήριο που διαθέτει το συγκεκριμένο σχολείο.

Οι φιλοξενούμενοι μαθητές από την Πολωνία έφτασαν χθες και θα μείνουν μέχρι τις 19 Μαΐου. Θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα στις τάξεις του 13ου Δημοτικού Σχολείου, θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες, θα περιηγηθούν στην Καλαμαριά και θα ξεναγηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε σημεία πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Καλαμαριά

Διαβάστε επίσης
Καλαμαριά: Πρωταθλητές φιλαναγνωσίας οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου (ΦΩΤΟ)