Καλαμαριά: Με τον Αντώνη Τσαπατάκη συναντήθηκε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης (ΦΩΤΟ)

Δαρδαμανέλης

Ενημερώθηκε για τα έργα που αφορούν στα άτομα με αναπηρία

O Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης υποδέχτηκε σήμερα (11/) στο γραφείο του tον παραολυμπιονίκη στα 100m στο πρόσθιο, Αντώνη Τσαπατάκη.

Ο διακεκριμένος αθλητής ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί κι αυτά που είναι σε εξέλιξη και αφορούν στα άτομα με αναπηρία.

«Έχουμε κατασκευάσει ράμπες και wc ΑμεΑ σε όλα τα σχολεία και τα θέατρα του δήμου μας, αλλά και σε αθλητικούς χώρους όπως είναι το κολυμβητήριό μας και το ΔΑΚ. Επιπλέον εξασφαλίσαμε 1,8 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για ράμπες, ενώ στα μεγάλα έργα που έχουμε προγραμματίσει, όπως η Βιοκλιματική Αναβάθμιση Κηφισιάς-Βότση, έχει προβλεφθεί η απρόσκοπτη διέλευση των ατόμων με αναπηρία», είπε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο μεγάλος αθλητής, κατά τις μετακινήσεις του, αλλά και την αδιαφορία που επιδεικνύουν κάποιοι συμπολίτες μας, οι οποίοι παρκάρουν επάνω σε ράμπες και πεζοδρόμια.
«Όλοι μπορούν να βρεθούν σ’ αυτή τη θέση! Οφείλουν να δείχνουν όλοι σεβασμό στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα» είπε ο κ. Τσαπατάκης.
Ο Παραολυμπιονίκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ευαισθησία που δείχνει, αλλά και για την ενημέρωση σχετικά με τα έργα του Δήμου Καλαμαριάς.

Δαρδαμανέλης

Διαβάστε επίσης  Το δημαρχείο Καλαμαριάς "ντύθηκε" στα γαλανόλευκα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου