Καλαμαριά: Σύλλογοι τραγούδησαν τα κάλαντα στον δήμαρχο, Γιάννη Δαρδαμανέλη (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Δαρδαμανελης κάλαντα

Ο κ. Δαρδαμανέλης τους πρόσφερε γούρια και κεράσματα

Λίγο πριν την εκπνοή του 2022 ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, υποδέχτηκε στο γραφείο του αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους για να ακούσει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Ο κ. Δαρδαμανέλης πρόσφερε γούρια και κεράσματα, συνοδευόμενα με άπειρες ευχές για καλή χρονιά.

«Εύχομαι το 2023 να δώσει σε όλους υγεία, χαρά, αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εντατικά, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας», δήλωσε ο Δήμαρχος.

κάλαντα Δαρδαμανέλης Καλαμαριά

Ο κ. Δαρδαμανέλης δέχτηκε όμως κι ο ίδιος ένα πρωτότυπο δώρο από τα παιδιά του αθλητικού συλλόγου οι «Ταύροι». Αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά που κάνει για το καλό του τόπου, όπως είπαν, του χάρισαν μία καρέκλα με μηχανισμό για μασάζ, για να χαλαρώνει, έστω και για λίγο στο γραφείο του.

Διαβάστε επίσης  Η ιστορία της προσφυγικής Καλαμαριάς αναβιώνει στο Βασιλικό Θέατρο

κάλαντα Δαρδαμανέλης Καλαμαριά

Παραδοσιακά κάλαντα έψαλαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουριωτών «Ο Ταξιάρχης», αλλά και οι Ναυτοπρόσκοποι. Στη συνέχεια κλιμάκιο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου, είπε τα κάλαντα και αμέσως μετά συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο, τη Γενική Γραμματέα του Δήμου, Ελένη Φύκα και τους Αντιδημάρχους παιάνισε εορταστικές μελωδίες στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς. Ο κ. Δαρδαμανέλης αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες, ενώ πολλοί έσπευσαν να τον συγχαρούν για το εορταστικό σκηνικό που στήθηκε στην Καλαμαριά και έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

κάλαντα Δαρδαμανέλης Καλαμαριά

Η πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού πλημμύρισε και σήμερα από κόσμο, ο οποίος ξεσηκώθηκε από τα Χάλκινα της Γουμένισσας, που έδωσαν συναυλία στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμαριάς.

κάλαντα Δαρδαμανέλης Καλαμαριά