Καλαμαριά: Βανδάλισαν πλακάτ της παράταξης “Γενιάς Δημιουργίας ” του Δαρδαμανέλη (ΦΩΤΟ)

Άγνωστοι βανδάλισαν πλακάτ και αφίσες της παράταξης “Γενιάς Δημιουργίας ” του Γιάννη Δαρδαμανέλη στην Καλαμαριά, όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Καλαμαριάς.

“Όσες αφίσες κι αν καταστρέψετε το έργο της διοίκησης μας δεν θα καταφέρετε να το σβήσετε. Οι παλαιοκομματικές πρακτικές επέστρεψαν στην Καλαμαριά. Άγνωστοι ή όχι; Κατέστρεψαν όλα τα πλακάτ της παράταξης Γενιάς Δημιουργίας τις τελευταίες ημέρες. Αυτές οι πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν και δυστυχώς κάποιοι τώρα θυμήθηκαν την Καλαμαριά. Δεν μας πτοεί τίποτα. Η πολιτική ορισμένων είναι η καταστροφή και αυτή είναι η αισθητική τους. Οι Καλαμαριώτες δε θα επιτρέψουν σε κανέναν να καταστρέψει την Καλαμαριά. Οι δημότες έχουν αποφασίσει από το 2019.

Η παράταξη μας έχει σοβαρό πρόγραμμα για την Καλαμαριά του 2030 και αυτό θα υλοποιήσει όπως πράξαμε τη θητεία που πέρασε. Να πέσουν οι τόνοι και οι αντιπαραθέσεις και να συζητήσουμε σε πολιτικό επίπεδο με επιχειρήματα και όχι με βανδαλισμούς. Ας δείξουμε τον πολιτικό πολιτισμό μας και ας αφήσουμε τον κόσμο να αποφασίσει στις 8 Οκτώβρη για το ποιος είναι άξιος να διοικήσει αυτή την πόλη. Συνεχίζουμε σταθερά μαζί. Να σημειωθεί πώς κάποιες παρατάξεις δεν έχουν τηρήσει τη συμφωνία για τον αριθμό πλακάτ στη διαπαραταξιακή του Δήμου και έχουν τοποθετήσει πολλά περισσότερα”, έγραψε στο facebook o κ. Δαρδαμανέλης.

Διαβάστε επίσης  Ο πεζόδρομος της Καλαμαριάς και επισήμως πεζόδρομος «Θρασύβουλου Λαζαρίδη» (ΦΩΤΟ)