ΚΕΔΗΘ: “Καμία ανοχή” σε οποιαδήποτε μορφή βίας (ΦΩΤΟ)

ΚΕΔΗΘ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης έστειλε το  δικό της μήνυμα με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. «Καμία ανοχή» σε οποιαδήποτε μορφή βίας! «Καμία ανοχή» ήταν κι ο τίτλος του μουσικοκινητικού θεατρικού δρώμενου που παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι με πρωτοβουλία της ΚΕΔΗΘ -παρουσία και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα- στη συμβολή του […]

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης έστειλε το  δικό της μήνυμα με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. «Καμία ανοχή» σε οποιαδήποτε μορφή βίας!

«Καμία ανοχή» ήταν κι ο τίτλος του μουσικοκινητικού θεατρικού δρώμενου που παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι με πρωτοβουλία της ΚΕΔΗΘ -παρουσία και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα- στη συμβολή του πεζόδρομου της Αγίας Σοφίας με αυτόν της Αγίας Θεοδώρας. Το δρώμενο, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες καθήλωσε τους διερχόμενους, περιελάμβανε δραματοποίηση της θεματικής από ομάδα ηθοποιών, μουσικών και χορογράφου των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της ΚΕΔΗΘ καθώς και από εθελοντές ηθοποιούς.

Σκοπός της συμβολικής αυτής δράσης, όπως σημείωσε η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ Δήμητρα Ακριτίδου, είναι να σταλεί το μήνυμα ότι η κοινωνία δεν μπορεί να ανέχεται φαινόμενα κακοποίησης οποιασδήποτε μορφής.

ΚΕΔΗΘ

ΚΕΔΗΘ

ΚΕΔΗΘ