Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Πως θα διεξαχθεί η κυκλοφορία των οχημάτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας της πόλης.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην Καραολή και Δημητρίου στον Εύοσμο.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη (3/5) έως και την Παρασκευή (5/5) και από την Δευτέρα (8/5) έως και την Τρίτη (9/5) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης από το Τμήμα Οδοποιίας – Συγκοινωνιών Κυκλοφορίας & Πολ. Προστασίας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στην οδό Καραολή και Δημητρίου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, από την οδό Κοσμά Αιτωλού έως την Λεωφόρο Δενδροποτάμου, τμηματικά σε πέντε ημέρες, κατά τις ώρες 06:00΄ έως 20:00΄ έκαστης ημέρας. Ειδικότερα:

1. Την Τετάρτη (03/05/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Καραολή και Δημητρίου, από την οδό Κοσμά Αιτωλού έως τις οδούς Περικλέους και Δωδεκανήσου.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Κλείνει για ένα βράδυ ο Περιφερειακός λόγω εργασιών

2. Την Πέμπτη (04/05/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Καραολή και Δημητρίου, από τις οδούς Περικλέους και Δωδεκανήσου έως τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου και Σαλαμίνος.

3. Την Παρασκευή (05/05/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Καραολή και Δημητρίου, από τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου και Σαλαμίνος έως την οδό Παπάγου.

4. Την Δευτέρα (08/05/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Καραολή και Δημητρίου, από την οδό Παπάγου έως τις οδούς Ακρίτα και Κλεισούρας.

5. Την Τρίτη (09/05/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Καραολή και Δημητρίου, από τις οδούς Ακρίτα και Κλεισούρας έως την Λεωφόρο Δενδροποτάμου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, με την ύπαρξη κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης και σημαιοφόρων, μέσω των γύρω δρόμων της περιοχής».