Ερευνητικές γεωτρήσεις στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν την Τρίτη 23 Μαΐου, λόγω εργασιών.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητικές γεωτρήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου από τις 21:00 έως τις 6:00.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Τροχαία για τις

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη (23/05/2023) έως την Παρασκευή (26/05/2023) κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00 έκαστης ημέρας, θα διενεργηθούν ερευνητικές γεωτρήσεις (εκτός οδοστρώματος) στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (ρεύμα προς δυτικά), στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Κ6 (Νεάπολης).

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς δυτικά, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Κ6 (Νεάπολης).

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Κλείνουν δρόμοι την Κυριακή (1/10) σε τρεις δήμους λόγω αγώνων δρόμου

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στον Κλάδο Εξόδου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (ρεύμα προς δυτικά) προς τα Πεύκα – Ασβεστοχώρι – Ρετζίκι θα διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία και αριστερή) του ίδιου ρεύματος πορείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».