ΛΕΞ: Εντυπωσιακές εικόνες από drone από τη συναυλία στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναυλία Λεξ στο Καυτανζόγλειο

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών στη συναυλία

“Καυτή” ατμόσφαιρα επικράτησε στη συναυλία του ΛΕΞ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη.

Πάνω από 25.000 κόσμου, κυρίως νεαρά άτομα, κατέκλυσαν το γήπεδο, και αποθέωσαν τον καλλιτέχνη που με την μουσική και τον στίχο των τραγουδιών του έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός.

Από τη στιγμή που ο ΛΕΞ ανέβηκε στην σκηνή τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο Στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καυτανζόγλειο: Περισσότερα από 25.000 άτομα στη συναυλία του ΛΕΞ (ΦΩΤΟ)

Οι εικόνες που κατέγραψε το drone είναι ενδεικτικές…

ΛΕΞ: Ο αγαπημένος της νεολαίας – Ποιος είναι

Ο Αλέξης Λαναράς (25 Σεπτεμβρίου 1984), ευρύτερα γνωστός ως ΛΕΞ, είναι Έλληνας ράπερ. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 και μεγάλωσε στην περιοχή του Φαλήρου. Ξεκίνησε αρχικά ως γκραφιτάς στους 2G (Good Guys) και το 1999 αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη μουσική, δημιουργώντας τα Βόρεια Αστέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: “Εβαλε φωτιά” ο ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Με τα Βόρεια Αστέρια κυκλοφόρησαν 4 δίσκους προτού αποφασίσουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους και να ακολουθήσει ο καθένας σόλο καριέρα. Ενδιάμεσα, είχε δημιουργήσει τα Ανάποδα Καπέλα μαζί με ένα άλλο μέλος των Βορείων Αστεριών, τον Μικρό Κλέφτη, κυκλοφορώντας το πρώτο τους άλμπουμ το 2007. Το 2010 ξεκίνησε σόλο καριέρα.

Συναυλία Λεξ στο Καυτανζόγλειο

Το 2014 κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο δίσκο του με τίτλο Ταπεινοί και Πεινασμένοι, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από το Vice ως «ένα από τα πιο ‘real’ δείγματα του σύγχρονου ελληνικού hip hop». Το 2018 κυκλοφόρησε το άλμπουμ 2XXX. Το καλοκαίρι του 2019 πραγματοποίησε μια συναυλία στο θέατρο Πέτρας της Αθήνας, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 10 χιλιάδες θεατές. Με αφορμή τη συναυλία ειπώθηκε ότι με κάθε live του «ανεβάζει τον πήχη στη ραπ σκηνή».

Οι στίχοι του ΛΕΞ αφορούν θέματα όπως η οικονομική κρίση, τα ναρκωτικά και οι μικροπαραβατικότητες.

Συναυλία Λεξ στο Καυτανζόγλειο

Συναυλία Λεξ στο Καυτανζόγλειο

Συναυλία Λεξ στο Καυτανζόγλειο

Συναυλία Λεξ στο Καυτανζόγλειο

Συναυλία Λεξ στο Καυτανζόγλειο