Με κατοίκους των Μετεώρων Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Σταύρος Καλαφάτης

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, υποδέχθηκε, σήμερα, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, κατοίκους της περιοχής Μετεώρων Θεσσαλονίκης. Την πρόεδρο κ. Αλεξάνδρα Χατζούδη, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ακτημόνων Μετεώρων Θεσσαλονίκης, μαζί με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Ευθύμιο Κοσμίδη.

Οι κάτοικοι ευχαρίστησαν προσωπικά τον κ. Καλαφάτη και στο πρόσωπό του την Κυβέρνηση, για τις μακροχρόνιες προσπάθειές του ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα με τα αυθαίρετα της περιοχής, που ταλάνιζε περίπου 400 οικογένειες επί 45 χρόνια. Ειδικά για τον κ. Καλαφάτη επισήμαναν ότι ήταν αυτός που εισήγαγε το θέμα των Μετεώρων όταν ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, αλλά και αυτός που έδωσε την τελική λύση της τροπολογίας, με την οποία λύθηκε το ζήτημα.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: H ανακοίνωση της ΕΥΑΘ για τον εκκωφαντικό ήχο στα Μετέωρα

Ευχαρίστησαν ακόμη, για την ουσιαστική συνδρομή του, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έδωσε ως την τελευταία στιγμή τη μάχη για να λυθεί ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *