Μεγάλο ευχαριστώ από το ΕΕΘ στους υγειονομικούς (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΕΕΘ

Λαμπρή βραδιά για τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινό αγώνα στα νοσοκομεία

Σε περίπου μία εβδομάδα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας, και μάλιστα στην Θεσσαλονίκη.

Το διάστημα αυτό, η πανδημία έχει σφραγίσει την καθημερινότητα όλων μας και κυρίως των ανθρώπων που επί καθημερινής βάσης μάχονται στα νοσοκομεία.

Αυτούς τους ανθρώπους τίμησε απόψε σε μια λαμπρή βραδιά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Το διάστημα αυτό το ΕΕΘ έχει να παρουσιάσει σημαντική δράση στηρίζοντας τους επαγγελματίες, κλάδος που επλήγη σημαντικά από τα λοκντάουν και τα μέτρα, αλλά και τους υγειονομικούς.

ΕΕΘ

Στη σημερινή εκδήλωση το παρών έδωσαν η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Θεόδωρος Καράογλου, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Δημήτρης Κούβελας, Γιάννης Αμανατίδης, Δώρα Αυγέρη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, οι διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας, οι διοικητές των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ και νέος πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γιάννης Μασούτης, οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης,  προσωπικό νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ.

ΕΕΘ

Είναι χαρακτηριστικό πως αυτό το διάστημα προσέφερε δωρεάν rapid test στους επαγγελματίες σε όλους τους δήμους της Θεσσαλονίκης, ενώ προχώρησε σε μια μεγάλη δωρεά 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με τις κλίνες ΜΕΘ που δημιουργήθηκαν.

ΕΕΘ

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό για την προσπάθεια που κάνουν όλο αυτό το διάστημα. Οπως μάλιστα σημείωσε, γνωρίζει πολύ καλά την αυτοθυσία του προσωπικού, αναφέροντας μάλιστα πως ο πρώην οικονομικός επόπτης, Στέλιος Συμεωνίδης, έδωσε μάχη ενάμιση μήνα με τον κορονοϊό νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο, και χάρη τους γιατρούς και τους νοσηλευτές είναι και πάλι υγιής και έδωσε το παρών στην εκδήλωση.

ΕΕΘ

ΕΕΘ

Συνολικά δόθηκαν 66 βραβεία σε γιατρούς, νοσηλευτές, προσωπικό και μέλη του ΕΚΑΒ.

Στο τέλος, κόπηκε η παραδοσιακή βασιλόπιτα από κοινού του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *