Μήνυση από τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου Πέτρο Αταμιάν – Διακινείται συκοφαντικό ηχητικό μήνυμα εις βάρος του

Πέτρος Αταμιάν

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Πέτρος Αταμιάν εξαιτίας ενός συκοφαντικού ηχητικού που διακινείται μέσω τηλεφώνων.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα ακούγεται μια γυναίκα να καταφέρεται εναντίον του κ. Αταμιάν και των δύο του παιδιών του αναφορικά με τα θρησκευτικά του πιστεύω.

Το μήνυμα αυτό έχει φτάσει στα τηλέφωνα πολλών και ο υποψήφιος δήμαρχος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι θα καταθέσει μήνυση.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τα τελευταία 24ωρα με μεγάλη θλίψη διαπιστώνω ότι διακινείται μέσω του viber εναντίον μου, εναντίον της οικογένειάς μου, των παιδιών μου και της συζύγου μου κακοήθεις συκοφαντίες με σκοπό να με πλήξουν. Δυστυχώς, μη έχοντας άλλο τρόπο αντιμετώπισης των άθλιων αυτών πράξεων, καταφεύγω σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά παντός υπευθύνου, καθώς διακινείται ηχητικό αρχείο, στο οποίο αναφέρονται ασύστολα ψεύδη για τη θρησκευτική μου υπόσταση εμού και της οικογένειάς μου.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση ο 24χρονος Σουηδός για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Δηλώνω απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι θα προχωρήσω στην ίδια διαδικασία της μήνυσης σε οποιονδήποτε διακινεί ή αναπαράγει το σχετικό συκοφαντικό ηχητικό αρχείο, με σκοπό να πλήξει εμένα τον ίδιο και την οικογένειά μου.

Αυτές οι αήθεις και κατευθυνόμενες ύπουλες πολιτικές επιθέσεις, δεν θα πλήξουν την υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχο Ωραιοκάστρου».

Δήλωση στήριξης έκανε ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Παντελής Τσακίρης: “Μπορεί να μας χωρίζει χάσμα βαθύ στην πολιτική μας αντίληψη, σ´ αυτό όμως είμαστε ΜΑΖΙ με τον Πέτρο. Έχω βιώσει δύσκολες καταστάσεις και με κακοήθειες και με συκοφαντίες και με άθλια ψεύδη, γι αυτό και τα καταδικάζω όλα από όπου και αν προέρχονται”.