Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Στην επόμενη επίσκεψη μου θα μπορούμε να περιηγηθούμε στο έργο του μετρό»

Μητσοτάκης Μοδιάνο Θεσσαλονίκη επίσκεψη

Οι δηλώσεις του για διάφορα καίρια ζητήματα της πόλης

Περιοδεία στη δυτική Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το μεσημέρι, μετά και την επίσκεψη του στον Εύοσμο και την επαφή του με τους πολίτες, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αγορά Μοδιάνο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες, ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Αγορά Μοδιάνο για να τον υποδεχτεί.

Μετά το πέρας της περιήγησης τους στην αγορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε κάποιες δηλώσεις για τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Βόλτα στην Αγορά Μοδιάνο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ)

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Η αγορά Μοδιάνο σφύζει από ζωή. Χαίρομαι γιατί είναι μια ακόμη σημαντική, ιδιωτική επένδυση για ένα περιουσιακό στοιχείο το οποίο είχε περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και το οποίο τώρα αξιοποιείται.

Διαβάστε επίσης  Στις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Τουρκία

Στην επόμενη επίσκεψη μου στη Θεσσαλονίκη πιστεύω θα έχουμε την δυνατότητα να περιηγηθούμε και στο έργο του μετρό το οποίο ολοκληρώνεται.

Μητσοτάκης Μοδιάνο Θεσσαλονίκη επίσκεψη

Για πρώτη φορά έγιναν δοκιμαστικές διαδρομές σε όλο το μήκος της βασικής γραμμής. Η Θεσσαλονίκη δεν θα έχει μόνο το πιο σύγχρονο μετρό στην Ευρώπη αλλά και το πιο όμορφο.

Μαζί με το έργο του μετρό θα είναι δυνατή η επίσκεψη σε σταθμούς, οι οποίοι είναι μουσεία, όπως είναι ο σταθμός της Βενιζέλου», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.