Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Τι είπε για τα έργα, τις ανατιμήσεις και το ποδόσφαιρο

Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη

Συζήτηση σε χαλαρό κλίμα με δημοσιογράφους

Θεσσαλονίκη: Μια πιο χαλαρή συζήτηση πριν το “γεμάτο” διήμερο που ακολουθεί είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο πρωθυπουργός έγινε αποδέκτης πολλών ερωτήσεων για τα θέματα της Θεσσαλονίκης αλλά και της κοινωνίας.

Για να… σπάσει ο πάγος η κουβέντα άρχισε με τα ποδοσφαιρικά, την τιμωρία του Αρη και τα γήπεδα της πόλης. “Υπάρχει μια δικαστική απόφαση, αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθεί”, είπε για το -6 που επιβλήθηκε στους “κίτρινους” ενώ για τη νέα Τούμπα υπογράμμισε: “Περιμένουμε να δούμε πως θα προχωρήσει το θέμα και με τον επενδυτή”. Οταν του αναφέρθηκε πως και ο Αρης κάνει κινήσεις για νέο γήπεδο χαμογέλασε και είπε “ίσως τότε να γίνουν δύο γήπεδα”.

Στο ζήτημα των έργων της πόλης είπε πως “βλέπω ένα πολύ καλύτερο κλίμα σε σχέση με τη ΔΕΘ πριν δύο χρόνια. Τα μεγάλα έργα προχωρούν. Ο ΟΑΣΘ πάει καλύτερα, το ίδιο και το μετρό. Η Flyover της Περιφερειακής έχει πάρει το δρόμο της, ενώ η Θεσσαλονίκη έχει πλέον ένα πολύ όμορφο αεροδρόμιο”. Μάλιστα, επισήμανε πως την επόμενη εβδομάδα τα αρχαία της Αγίας Σοφίας θα αρχίσουν να επιστρέφουν εκεί όπου ανήκουν.

Διαβάστε επίσης
Super League: Με Σάστρε κόντρα στον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Χαρακτήρισε “παροδικές” τις ανατιμήσεις στις τιμές και σημείωσε πως οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Πάντως, για τα μέτρα ανακούφισης της κοινωνίας σημείωσε πως αύριο το βράδυ, στα εγκαίνια της Εκθεσης, θα πει περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *