Μουσική βραδιά παρέα με τον Αντώνη Ρέμο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Αντώνη Ρέμο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο παρουσίασης του Συλλογικού Σήματος ΕΕ του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων «MACEDONIA THE GREAT»

Μια υπέροχη μουσική βραδιά θα μας χαρίσει ο αγαπημένος Αντώνης Ρέμος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του Συλλογικού Σήματος ΕΕ του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων «MACEDONIA THE GREAT», σηματοδοτώντας την έναρξη του «ταξιδιού» του στην Ελλάδα και κυρίως στις αγορές του εξωτερικού!

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας ερμηνευτής καρδιάς και αναμφισβήτητα, η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του. Είναι ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας κατά τη διάρκεια της οποίας διένυσε πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών! Τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts, γίνονται τεράστιες επιτυχίες και οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες.

Λίγα λόγια για τον διοργανωτή

Ο ΣΕΒΕ-Σύνδεσμος Εξαγωγέων (www.seve.gr) είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σήμερα ο μεγαλύτερος εξαγωγικός φορέας της χώρας πανελλαδικής εμβέλειας με έδρα την Θεσσαλονίκη. Από το 1975 στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη της εξωστρέφειας της χώρας και των επιχειρήσεών της. Το Συλλογικό Σήμα ΣΕΒΕ «MACEDONIA THE GREAT» αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του με στόχο την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της Μακεδονίας στις διεθνείς αγορές.

Εισιτήρια:

Εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης:

-25ης Μαρτίου & Παραλία

-Πλατεία Αριστοτέλους

και
https://www.viva.gr