“ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη”: Υποψήφιος με την παράταξη Ζέρβα ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης

Υποψήφιος με την παράταξη Ζέρβα ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης

Μάθετε τα πάντα για τον γνωστό δημοσιογράφο

Στο πλευρό του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα συντάσσεται ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Χρήστος Νικολαΐδης γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Κολέγιο “Pigier” της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πήρε Μεταπτυχιακό Τίτλο (ΜΑ) από το Middlesex University Of London, ενώ διετέλεσε μέλος και βαθμοφόρος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για μία δεκαετία.

Έζησε από την πρώτη γραμμή του μετώπου την ταραχώδη -λόγω κομματισμού- δεκαετία του 1980 ως στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης.

Από το 1989 εργάζεται σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και ιστοσελίδες («Μακεδονία», «Ελληνικός Βορράς», «Αγγελιοφόρος», «FM-100», «TV-100», ΕΡΤ 3, Ράδιο Θεσσαλονίκη, ΣΚΑΙ TV, Open TV, Alpha TV, Antenna TV, ΤΑ ΝΕΑ, ΝΕΤ) κάνοντας ελεύθερο και πολιτικό ρεπορτάζ, καθώς εξακολουθεί να θεωρεί τη Δημοσιογραφία ως το συναρπαστικότερο επάγγελμα του κόσμου.

Διαβάστε επίσης  Mε τον νέο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο συναντήθηκε ο Ζέρβας (ΦΩΤΟ)

Κάλυψε ως Πολεμικός Ανταποκριτής τις συρράξεις του Κοσσυφοπεδίου και της Ουκρανίας.
Έχει παράλληλα εργαστεί ως σύμβουλος για θέματα Τύπου σε φορείς της Αυτοδιοίκησης (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Σύνδεσμος ΟΤΑ Μ. Θεσσαλονίκης) καθώς και στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Τον Ιούλιο του 2023 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Thessnews το πρώτο του μυθιστόρημα με τον τίτλο “Μία Στιγμή. Η Μαρία” (ένα βιβλίο για τον έρωτα, τη δημοσιογραφία και τον έρωτα για τη δημοσιογραφία).
Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο – τραπεζικό Φιλιώ Μουτσοκάπα και είναι πατέρας δύο αγοριών, ενός φοιτητή και ενός μαθητή Λυκείου.