Νέα εκστρατεία αιμοδοσίας στο Δήμο Ωραιοκάστρου

αιμοδοσία

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 ως τις 13:00

Νέα εκστρατεία αιμοδοσίας διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Θεαγένειο», την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 ως τις 13:00 στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Δήμος Ωραιοκάστρου: Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση, καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω του Covid-19.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, καλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Δήμου και να προσφέρουν αίμα

«Συνεχίζουμε να δίνουμε αίμα, συνεχίζουμε να σώζουμε ζωές. Διοργανώνουμε νέα εθελοντική αιμοδοσία και καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση. Οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες. Κινητοποιούμαστε, αφιερώνουμε λίγο από το χρόνο μας και δίνουμε αίμα για να σώσουμε συνανθρώπους μας. Η
αιμοδοσία είναι “γιορτή ζωής” και σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί», τονίζει η κ. Ζάπρα.

Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Διαβάστε επίσης
Δήμος Ωραιοκάστρου: "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022" στο Μεσαίο με ποντιακή συναυλία

αιμοδοσία δήμος Ωραιοκάστρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.