Παιχνίδια δεξιοτεχνίας ποδηλάτου για παιδιά και έφηβους διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου

Παιχνίδια δεξιοτεχνίας ποδηλάτου για παιδιά και έφηβους διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου. Η δράση θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος».

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Ω. Αναστάσιος Πανιώρης προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις για την δράση αυτή του δήμου.

«Την Κυριακή διοργανώνουμε για πρώτη φορά στο Δήμο μας αγώνες Τριάθλου, Διάθλου, ποδηλάτου και τρεξίματος με αφετηρία και τερματισμό των αγωνισμάτων το Δημοτικό Κολυμβητήριο ”Άγγελος Βλαχόπουλος”. Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε παράλληλα και μια εκδήλωση, στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν όλα τα παιδιά του Δήμου μας. Έτσι, σχεδιάσαμε να στήσουμε στο προαύλιο του Κολυμβητηρίου μια πίστα δεξιοτεχνίας ποδηλάτου, ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά και ταυτόχρονα να υλοποιήσουμε διάφορες ψυχαγωγικές δράσεις. Πιστεύουμε πως τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και θα απολαύσουν την πίστα δεξιοτεχνίας για τα ποδήλατα και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουμε», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

Η πίστα δεξιοτεχνίας θα είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά από το πρωί ως αργά το απόγευμα της Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου. Η δράση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Χωρίς Αυτοκίνητο και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Ωραιοκάστρου: Ακυρώνονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω Covid-19

Τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες δεξιοτεχνίας θα πρέπει να έχουν δικό τους ποδήλατο και κράνος.
Επίσης, λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού rapid test ή pcr για τον κορονοϊό. Τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα πρέπει να έχουν τη σχολική κάρτα δήλωσης του self test που επιδεικνύουν στο σχολείο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *