Πέγκας: “Αναμένουμε από τον κ. Αγγελούδη να επιδείξει συνέπεια λόγων και έργων”

Πέγκας

Τι τόνισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Για Όλους»

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης ανακοίνωσε πρόσφατα το σχήμα της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή αυτή την ανακοίνωση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Για Όλους», Σπύρος Πέγκας προχώρησε σε δηλώσεις.

“Ο εκλεγμένος δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης ανακοίνωσε δεκατέσσερις αντιδημάρχους και έντεκα εντεταλμένους συμβούλους. Πρόκειται για τo μεγαλύτερο σχήμα διοίκησης στην ιστορία του δήμου Θεσσαλονίκης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση, αλλά και στον κάθε Αντιδήμαρχο και Εντεταλμένο Σύμβουλο και Πρόεδρο ξεχωριστά.
Ελπίζουμε το πολυμελές αυτό σχήμα να αποδώσει τα μέγιστα των δυνατοτήτων του, για το καλό της Θεσσαλονίκης. Η ανάγκη για ανάταξη της πόλης είναι επείγουσα και οι προσδοκίες των Θεσσαλονικέων παραμένουν υψηλές”, τόνισε αρχικά ο κ. Πέγκας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Αναμένουμε από τον κ. Αγγελούδη να επιδείξει συνέπεια λόγων και έργων, σε σχέση με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Θυμίζουμε ότι προεκλογικά ο κ. Αγγελούδης έλεγε ότι οι εργασίες για την κατασκευή του Fly Over θα έπρεπε να αρχίσουν μετά την παράδοση του μετρό, και αμέσως μετά τις εκλογές αποδέχτηκε ότι “για διάφορους λόγους αυτό δεν μπορεί να γίνει”. Ελπίζουμε να μην συμβεί το ίδιο και με τη δέσμευσή του σε σχέση με τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ”.

Διαβάστε επίσης  Συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης με την ΠΚΜ για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης

Τέλος, είχε να πει: “Προσδοκούμε ότι θα επιδείξει διεκδικητικότητα και θα ασκήσει πίεση προς την κεντρική κυβέρνηση για αυτό και για άλλα σημαντικά θέματα, για τα οποία ο ίδιος δεσμεύτηκε. Αναμένουμε να δούμε στην πράξη τη managerial προσέγγιση στην εξεύρεση πόρων από τρίτες χρηματοδοτικές πηγές για τα έργα και τις υποδομές της πόλης, γιατί αυτό θα είναι προς όφελος της πόλης. Η «Θεσσαλονίκη Για Όλους», με τους εκλεγμένους δημοτικούς και κοινοτικούς της συμβούλους, θα ασκήσει γόνιμη αντιπολίτευση, στη βάση των προγραμματικών της αρχών και προτάσεων, με αποκλειστικό οδηγό το συμφέρον της πόλης”.