Προγράμματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τον Δήμο Παύλου Μελά

Δήμος Παύλου Μελά

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται

Ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής υλοποιούν Προγράμματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο των οποίων ξεκινάει τη λειτουργία της νέας δομής «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας», η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη και ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Στη συγκεκριμένη δομή θα ετοιμάζονται γεύματα, τα οποία θα διανέμονται σε πολίτες που έχουν ανάγκη, με σκοπό τη στήριξή τους στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν και θα λειτουργεί επικουρικά με το Συσσίτιο του δήμου.

Στόχος είναι η ενδυνάμωση και η κοινωνική ενσωμάτωση συμπολιτών μας, που είναι άποροι και βιώνουν τις επιπτώσεις της ραγδαίας αύξησης φαινομένων φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Η διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής σε όλα τα επίπεδα είναι υποχρέωση όλων μας!

Διαβάστε επίσης  Δήμος Παύλου Μελά: Εγκαινιάζεται Αθλητικό Κέντρο Πάλης στο ΕΑΚ Βαρέων Αθλημάτων Σταυρούπολης

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την Τετάρτη 13 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 στην Κοινωνική Υπηρεσία, Λήμνου 2, Νικόπολη, ΔΕ Σταυρούπολης και τις ώρες 09.00 π.μ. – 13.00

Τα δικαιολογητικά για την επιλογή των ωφελούμενων είναι τα εξής:

•Αίτηση, η οποία χορηγείται από την υπηρεσία

•Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος τελευταίου φορολογικού έτους

•Αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ.

Σε περίπτωση φιλοξενίας κι αν δεν προκύπτει από τη φορολογική δήλωση Ε1 είναι απαραίτητη η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ του ατόμου που τον φιλοξενεί και υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής του

•Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που εκδόθηκε το τελευταίο δίμηνο

•Αντίγραφο ταυτότητας