Σε πλήρη λειτουργία το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών (ΦΩΤΟ)

Ένα μήνα λειτουργίας συμπλήρωσε προχθές, Σάββατο 18 Ιουνίου, το Δημοτικό κολυμβητήριο Συκεών.

Ένας μήνας που χρησιμοποιήθηκε ως δείγμα για το αν θα επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από το να έχει την απήχηση που είχε πριν την εμφάνιση του κορονοϊού.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις συντηρήθηκαν, οι μηχανολογικές ελέγχθηκαν, ενώ η δεξαμενή καθαρίζεται σε καθημερινή βάση. Στοιχεία απαραίτητα για μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, που διαθέτει πιστοποιητικό έγκρισης τήρησης περιβαλλοντολογικών όρων της ΕΥΑΘ και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις για την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται.

«Στόχος μας είναι να αυξηθεί η επισκεψιμότητα του Κολυμβητηρίου και να φτάσει εκεί που ήταν πρόπερσι, πριν την εμφάνιση του covid-19. Συμπληρώνεται ένας μήνας και φαίνεται, αν και είναι ακόμη σχετικά νωρίς, ότι θα ξεπεράσουμε σε αριθμούς εκείνους του 2019. Οι ώρες λειτουργίας έχουν διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Νεάπολης - Συκεών: Νέα έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία

Η προσοχή μας φέτος έχει στραφεί προς τα μικρά παιδιά και η αλλαγή που έχουμε κάνει είναι να γίνουν αυτά τα τμήματα πιο συμπαγή, με την έννοια ότι είναι καλύτερο και για τους γυμναστές, αλλά και για τους μικρούς κολυμβητές μας, να είναι σε κάθε τμήμα τα ίδια παιδιά. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να είναι απόλυτο, αλλά κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» είπε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών Δημήτρης Απατσίδης.

ΤΜΗΜΑΤΑ-ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

-Δευτέρα έως Παρασκευή: 8.30΄ π.μ.- 9.30΄ μ.μ.
-Σάββατο και Κυριακή: 9 π.μ.-2 μ.μ.
-Παιδικά Τμήματα (5-14 ετών, μόνο με ραντεβού): 4.30 μ.μ.-7.30 μ.μ.
-Τμήματα Ενηλίκων: Aqua aerobic, μυϊκή ενδυνάμωση, μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους.

Η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους δεν είναι υποχρεωτική. Απαραίτητη είναι η ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο για τα παιδιά και από δερματολόγο και παθολόγο (ή καρδιολόγο) για τους ενήλικες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

-Γραφείο Αθλητισμού: 2313.329560
-Δημοτικό Κολυμβητήριο: 2310.200327