Σήμερα η σύσκεψη φορέων του υπουργείου Υποδομών για τον Flyover

Θεσσαλονίκη κίνηση περιφερειακός flyover

Ποιοι θα είναι παρόντες στη συνάντηση

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η  σύσκεψη φορέων, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για τις εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του Flyover.

Στη σύσκεψη, που είναι προγραμματισμένη για τις 09.30 π.μ., στην αίθουσα “Νικόλαος Μάρτης” του Διοικητηρίου, θα συμμετέχουν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος, η Υφυπουργός Μεταφορών κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μιχάλης Μπεκίρης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Επίσης, παρόντες θα είναι ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης, η Διευθύντρια της Τροχαίας Θεσσαλονίκης κα. Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Καλογερούδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Τόσκας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εγνατίας Οδού κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας Οδού κ. Κώστας Κουτσούκος και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ κ. Ντίνος Μπενρουμπή.

Διαβάστε επίσης  Σταϊκούρας για "πάγωμα" εργασιών του Flyover: "Είναι μια προσωρινή εμπλοκή, το έργο θα προχωρήσει κανονικά" (ΒΙΝΤΕΟ)