Σίμος Δανιηλίδης: “Διαχρονική και αγαστή η συνεργασία του δήμου μας και των Ενόπλων Δυνάμεων” (ΦΩΤΟ)

Σίμος Δανιηλίδης

Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών συναντήθηκε με τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου

Η σημερινή εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη, που πραγματοποίησε ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Σωτήρης Κωστάκογλου επισφράγισε τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων και την προώθηση της συνεργασίας τους σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης «Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, τονίστηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ του δήμου και του Γ’ Σώματος Στρατού, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και οι πολυεπίπεδοι τομείς συνεργασίας του δήμου μας με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η παρουσία τους στην περιοχή μας κάνει να αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι αλλά ταυτόχρονα διασφαλίζει τα αισθήματα ασφάλειας των πολιτών σε όλα τα επίπεδα». Ο δήμαρχος ευχήθηκε στον Διοικητή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, υπογραμμίζοντας «τη διαχρονική και αγαστή συνεργασία μεταξύ του δήμου Νεάπολης-Συκεών και του Γ’ Σώματος Στρατού».

Διαβάστε επίσης  Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών τιμά την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών Κατερίνα Τσουκαλά, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την
Η επίσκεψη του Διοικητή ολοκληρώθηκε με την προσφορά στον δήμαρχο αναμνηστικού δώρου με την πρόσοψη του Γ’ Σώματος Στρατού.

Σίμος Δανιηλίδης

Σίμος Δανιηλίδης

Σίμος Δανιηλίδης

Σίμος Δανιηλίδης