Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε γυναίκα από το Κορδελιό

Θεσσαλονίκη εξαφάνιση Κορδελιό

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στην Θεσσαλονίκη, καθώς εξαφανίστηκε μία 55χρονη γυναίκα από την περιοχή του Κορδελιού.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της  κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Επεσαν πυροβολισμοί σε οικισμό στην Περαία – Δύο τραυματίες

H ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

“Στις 04/08/23, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης, η Παπαθεοδώρου Χαρίκλεια (Χαρούλα), 55 ετών. «To Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παπαθεοδώρου Χαρίκλειας (Χαρούλας) στις 05/08/23 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παπαθεοδώρου Χαρίκλεια (Χαρούλα) έχει ύψος 1,65 μ., έχει 78 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε. Πιθανόν έχει μαζί της ένα δερμάτινο κόκκινο τσαντάκι.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μπογιές στον ΟΣΕ για τον έναν χρόνο από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ)

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple”.