Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 13χρονης

Από την περιοχή της Καλαμαριάς

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μίας 13χρονης από την περιοχή της Καλαμαριάς στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η 13χρονη εθέαθη για τελευταία φορά το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι σήμερα (6/12) για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Η ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

“Στις 2/12/2023 εξαφανίστηκε από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης η ανήλικη Ευδοκία Τ. 13 ετών. Τελευταία φορά εθεάθη το Σάββατο στην Πλατεία Αριστοτέλους και υπάρχουν πληροφορίες ότι κατευθύνθηκε προς τις Συκιές Θεσσαλονίκης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ευδοκίας σήμερα 5/12/2023 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ευδοκία Τ. 13 ετών έχει ύψος 1.61 μ., έχει βάρος 60 κιλά, έχει μακριά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φόρμα, αμάνικο μαύρο μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. Έχει τατουάζ στα χέρια και σκουλαρίκια στη μύτη και στη γλώσσα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση revenge porn - Εστελνε σε άλλο άτομο ροζ βίντεο της πρώην συντρόφου του 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple“.