Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Αγγελούδη: “Η Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτή και ανεκτική πόλη”

Τη στήριξή της στις προσπάθειες να συνεχίσει να είναι η Θεσσαλονίκη μία ανοιχτή και ανεκτική πόλη, εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο, Στέλιο Αγγελούδη, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος είχε ζητήσει τη στήριξη της κ. Σακελλαροπούλου και όσων μπορούν να βοηθήσουν για να γίνει η Θεσσαλονίκη μία πόλη βιώσιμη, πιο καθαρή, πιο πράσινη, πιο ανοιχτή.

«Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη, για τον Δήμο και για μένα προσωπικά.

Στην πρώτη επίσκεψή μου, που σας είχα κάνει στην Αθήνα, σας είχα πει ότι η πόλη χρειάζεται τη στήριξή σας, χρειάζεται την υποστήριξη όλων εκείνων που μπορούν να βοηθήσουν να γίνει μία πόλη βιώσιμη, πιο καθαρή, πιο πράσινη, πιο ανοιχτή» είπε ο κ. Αγγελούδης.

«Πρέπει να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας, πρέπει, γιατί πραγματικά είπατε ότι θα μας επισκεφτείτε και πολύ σύντομα το κάνατε. Σας ευχαριστώ πολύ και θέλω να ξέρετε ότι οι προσπάθειες που σας είχαμε υποσχεθεί, ως νέα δημοτική αρχή, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και, νομίζω, πως τα αποτελέσματα σιγά σιγά θα αρχίσουν να φαίνονται», τόνισε ο δήμαρχος.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Τα πέντε λυόμενα σχολεία στο επίκεντρο συνάντησης του Αγγελούδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤ.ΥΠ.

«Χαίρομαι πάντα να είμαι στη Θεσσαλονίκη κι αυτό είναι πάρα πολύ γνωστό, όχι μόνο γιατί έχω γεννηθεί εδώ, αλλά την αγαπώ ιδιαίτερα και εν πάση περιπτώσει η Θεσσαλονίκη είναι πολύ σημαντική και για τον τόπο μας.

Είναι σημαντικό λοιπόν να γίνονται έργα και να προχωρούν.

Το άνοιγμα που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια είναι ακριβώς σωστό να συνεχιστεί. Μια ανοιχτή, ανεκτική πόλη, όπως ήταν πάντα, όπως ήταν παλιά, που συνυπήρχαν όλοι και παρήγαγαν αυτό το πολύ ενδιαφέρον πολιτισμικό αποτέλεσμα, που είναι αυτή η πόλη.
Αυτό είναι πολύ ωραίο να συνεχίζεται και χαίρομαι που το λέτε και εσείς.

Ως προς τα έργα, ποτέ δεν λείπουν τα προβλήματα, τα παρακολουθώ και εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο μέτρο που μπορώ, σίγουρα θα στηρίζω και εγώ αυτή την προσπάθεια», επισήμανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Την κ. Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε έξω από το δημαρχιακό μέγαρο ο κ. Αγγελούδης, ο οποίος της σύστησε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σπύρο Βούγια, και τους αντιδημάρχους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτό: EUROKINISSI