Τέλος εποχής: Ο Ζορπίδης δε θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στο ΕΕΘ

Μετά από 16 χρόνια αποχωρεί από τη θέση του προέδρου

Μετά από 16 χρόνια στη θέση του προέδρου του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ο Μιχάλης Ζορπίδης γνωστοποίησε πως δε θα διεκδικήσει την προεδρία στις επόμενες εκλογές την επόμενη χρονιά.

Στη σημερινή συνάντηση του προεδρείου του ΔΣ με δημοσιογράφους, ο Μιχάλης Ζορπίδης τόνισε πως παρά τις πιέσεις που δέχεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, δε θα το πράξει. “Να μπουν νέα παιδιά με φρέσκες ιδέες” σημείωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου που σημείωσε πως ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε.

Ο κ. Ζορπίδης αναφέρθηκε σε κατά καιρούς δημοσιεύματα για το ΕΕΘ αναφέροντας πως “έχουμε ταμείο 10 εκατομμύρια ευρώ. Ολα ελέγχονται, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην διευθύντρια. Ακόμη και τον καφέ τον πληρώνουμε από την τσέπη μας”.

Εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την αγορά και τι πρόκειται να γίνει σε μερικούς μήνες. “Βλέπω τα χειρότερα. Εχουν συσσωρευτεί πληρωμές για το τέλος του έτους και τον Δεκέμβριο προς Ιανουάριο θα πρέπει να πληρωθούν ποσά. Θα έρθουν λουκέτα και ανεργία”.

Το παρών στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους ήταν η αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Χρύσα Γεωργιάδου-Γρανούζη, ο Γενικός Γραμματέας Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο Οικονομικός Επόπτης Κώστας Ιακώβου και ο υπεύθυνος του Γενικού Εμπορικού Μητρώου Κώστας Λάσκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *