Θεσσαλονίκη: 22χρονος ταυτοποιήθηκε για οπαδικό επεισόδιο στην Πολίχνη

Θεσσαλονίκη

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε υπόθεση επίθεσης σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 27 και 45 ετών στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη.

Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

“Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση επίθεσης σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 27 και 45 ετών στην περιοχή της Πολίχνης.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 22χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη τελούμενη σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και σε συνέργεια, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 16-10-2021, ο 22χρονος από κοινού με δύο συνεργούς του, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου, εντόπισαν σε περιοχή της Πολίχνης τους δύο παθόντες να επιβαίνουν ομοίως σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 45χρονο και συνοδηγό τον 27χρονο, ο οποίος έφερε ζακέτα με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης και μετά από καταδίωξη ακινητοποίησαν το όχημα τους.

Διαβάστε επίσης
Λάρισα: Γυναίκα καταγγέλλει τον κουνιάδο της για τον ξυλοδαρμό της

Στη συνέχεια, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας ο ένας εξ αυτών μία ζώνη προκάλεσαν ελαφριά τραύματα στους παθόντες, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν σε εφημερεύων νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.