Θεσσαλονίκη: 23χρονος αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος και έκλεψε ποδήλατο

Δικογραφίες σε βάρος επτά ανθρώπων σχημάτισαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης το τελευταίο 24ωρο.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στην ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος επτά (7) συνολικά ατόμων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος επτά (7) συνολικά ατόμων.

Συγκεκριμένα,

– αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος:

– δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 64 και 43 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν εντός πρατηρίου υγρών καυσίμων και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.

– 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος 1 ου ορόφου και αφαίρεσε ένα (1) ποδήλατο.

Διαβάστε επίσης  Σοκάρει μαρτυρία για τον προπονητή του Τάε Κβο Ντο που βίαζε τις μαθήτριες του (ΒΙΝΤΕΟ)

– Δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 30 και 37 ετών (άντρας – γυναίκα αντίστοιχα), σε δύο (2) περιπτώσεις αφαίρεσαν με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, δύο (2) χρυσές αλυσίδες με σταυρό. o 23χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, διέρρηξε μπαλκονόπορτα οικίας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ και κοσμήματα.

– Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Απριλίου 2022 έως τις αρχές Ιουνίου του ίδιου έτους, αναρτώντας αγγελίες πώλησης αντικειμένων στο διαδίκτυο απέσπασε σε τρεις (3) περιπτώσεις χρηματικά ποσά χωρίς να παραδίδει τα προς πώληση αντικείμενα (παιχνιδομηχανές και έπιπλο).

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές”.