Θεσσαλονίκη: 27 χρόνια προσφοράς γιόρτασε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

27 χρόνια προσφοράς γιόρτασε το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε μία επετειακή εκδήλωση όπου τον συντονισμό είχε η δημοσιογράφος κα Ρίτσα Μπιζόγλη.

Ο Πρόεδρος, κος Κώστας Γιαννόπουλος και το αεικίνητο ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού, τίμησαν την ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή των ανθρώπων της Β. Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο κ. Δημήτριος Γαλαμάτης, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Κυβέρνησης, ως εκπρόσωπος του κ. Πρωθυπουργού, ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων, μέλη της κυβέρνησης, Δικαστικοί Λειτουργοί, εκπρόσωποι του
Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, πρέσβεις και εκπρόσωποι ξένων διπλωματικών αρχών στην Ελλάδα, χορηγοί, υποστηρικτές, εθελοντές, φίλοι κι εργαζόμενοι του Οργανισμού.

Τιμώμενο πρόσωπο μεταξύ άλλων, ήταν η κα Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ένας άνθρωπος που ανήκει στη μεγάλη Οικογένεια του Οργανισμού.

Διαβάστε επίσης  Εντοπίστηκε ο 20χρονος που αγνοούνταν από τη Θεσσαλονίκη – Που βρέθηκε

Την εκδήλωση έκλεισε η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Χάρη Ηλιάδη, ερμηνεύοντας πέντε εμβληματικά έργα του Νίκου Σκαλκώτα.

Την ίδια ώρα και μέχρι τα μεσάνυχτα, ο Λευκός Πύργος και οι Ομπρέλες στη Νέα Παραλία της συμπρωτεύουσας φωτίστηκαν στο μπλε χρώμα του «Χαμόγελου», χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, μεταφέροντας με αυτόν τον συμβολικό τρόπο το μήνυμα ότι η γιορτή αυτή αποτελεί ορόσημο Ελπίδας και Χαράς για τη ζωή εκατομμυρίων παιδιών.