Θεσσαλονίκη: 34χρονη έμαθε πως παντρεύτηκε 46χρονο Αλβανό – Πως έγινε η απάτη

Θεσσαλονίκη

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του

Μια 34χρονη γυναίκα από την ανατολική Θεσσαλονίκη έμαθε πως ήταν παντρεμένη με 46χρονο από την Αλβανία, χωρίς να το ξέρει. Ο άνδρας κατηγορείται για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: “Η μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς οδήγησε στην ταυτοποίηση 46χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση πλαστογραφίας και υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, ο 46χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο έως και τον Δεκέμβριο του 2018, κατέθεσε είτε ο ίδιος είτε συνεργός του πλαστό πιστοποιητικό γάμου Αλβανικών Αρχών σε Ληξιαρχείο των Αθηνών, με το οποίο βεβαιωνόταν ο γάμος του με 34χρονη ημεδαπή, απ’ όπου υφάρπαξε πιστοποιητικό γάμου, προκειμένου να εγγραφεί στην οικογενειακή μερίδα της παθούσας στον Δήμο Καλαμαριάς ως σύζυγός της.

Στη συνέχεια, με το υφαρπαγμένο πιστοποιητικό γάμου και με πλαστή υπεύθυνη δήλωση της 34χρονης αιτήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες την έκδοση άδειας παραμονής του ως σύζυγος Έλληνα πολίτη, καταφέρνοντας έτσι την διαγραφή του από τον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, το οποίο ήταν και ο αρχικός σκοπός όλων των ενεργειών του.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, δικογραφία για Πλαστογραφία και Υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ’εξακολούθηση”.

Διαβάστε επίσης
Μύκονος: Χειροπέδες στον 64χρονο που πάτησε γατάκι με το αυτοκίνητο μπροστά στην ιδιοκτήτρια του