Θεσσαλονίκη: 45χρονος επιτέθηκε σε μέλη τηλεοπτικού συνεργείου πίσω από το Κλεάνθης Βικελίδης

Στην ταυτοποίηση του άνδρα που επιτέθηκε στα μέλη τηλεοπτικού συνεργείου κατά τη διάρκεια αγώνα, πίσω από το Κλεάνθης Βικελίδης, προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 45χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για την επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο είναι η εξής:

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, ταυτοποίησαν τα στοιχεία ατόμου που επιτέθηκε σε βάρος τηλεοπτικού συνεργείου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Απάτη με "αχυρανθρώπους" σε κομμωτήρια και γυμναστήρια - Ζημία 1,4 εκατομμύρια ευρώ

Πρόκειται για 45χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, ο 45χρονος, τέλος Δεκεμβρίου του 2022, όπισθεν του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, προσέγγισε Ι.Χ. φορτηγό όχημα από το οποίο μεταδίδονταν τηλεοπτικά ποδοσφαιρικός αγώνας, χτύπησε με τα χέρια του το εξωτερικό του οχήματος και ακολούθως εξύβρισε και επιτέθηκε σε βάρος του 59χρονου ιδιοκτήτη του οχήματος και 54χρονης συνεργάτιδας του, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

*Φωτογραφία αρχείου