Θεσσαλονίκη: 55χρονη κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της την βίαζε επί ένα χρόνο

κακοποίηση βιασμός

Δεν έχει χαρτιά για να ζει νόμιμα στην Ελλάδα

Χειροπέδες σε 55χρονο μετά από καταγγελία της 61χρονης συντρόφου του για κατ’ εξακολούθηση βιασμό πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η 61χρονη κατήγγειλε ότι ο 55χρονος την εξανάγκαζε να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις ασκώντας της ψυχολογική και σωματική βία, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2022 έως και την 13/06/2024, ενώ την 15/06/2024 με χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να την παρενοχλήσει και της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο στη συνεχεία της επέστρεψε.

Ο συλληφθείς μάλιστα στερείται των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 55χρονου είναι η εξής:

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε με το αυτοκίνητο κι επιτέθηκε σε αστυνομικούς

«Έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (15-06-2024), 55χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, παράνομη βία, απλές σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε από 61χρονη αλλοδαπή, ο συλληφθείς, με τον οποίο διατηρούσε σχέση και συγκατοικούσαν, την εξανάγκαζε να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις ασκώντας της ψυχολογική και σωματική βία, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2022 έως και την 13-06-2024, ενώ την 15-06-2024 με χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να την παρενοχλήσει και της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο στη συνεχεία της επέστρεψε.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και καθώς στερείται των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στην ελληνική επικράτεια τα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Πηγή φωτό: Envato.com