Θεσσαλονίκη: Ακύρωσαν προγραμματισμένο χειρουργείο στο Παπανικολάου γιατί έκλεισε η πτέρυγα (ΒΙΝΤΕΟ)

Παπανικολάου κορονοϊός

Απίστευτη καταγγελία από τη σύζυγο του ασθενή

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια καταγγελία για το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, καθώς ακύρωσαν σε ασθενή προγραμματισμένο χειρουργείο, γιατί η πτέρυγα είχε κλείσει.

Ειδικότερα, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κάτοικο της Κοζάνης, ο οποίος είχε προγραμματίσει σοβαρό χειρουργείο στο αυτί στη Θεσσαλονίκη. Η σύζυγος του ασθενή, Δέσποινα Ιωαννίδου, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για το περιστατικό.

«Η εγχείρηση θα γινόταν στην κλίνη του ΩΡΙΛΑ την Πέμπτη, μας ενημέρωσαν μία μέρα πριν ότι η πτέρυγα κλείνει. Ο ένας γιατρός βγήκε στη σύνταξη και ο άλλος παραιτήθηκε, δεν μας είπαν εάν θα μεταφερθεί η εγχείρηση ή αν θα αναβληθεί. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί γι’ αυτές τις περιπτώσεις. Απ΄τις 11 Απριλίου το έχουμε κλείσει και τώρα δεν ξέρουμε τι να κάνουμε είναι με παυσίπονα ο σύζυγος. Ο γιατρός είναι σε άδεια παραιτήσεως, έτσι μας είπε ο Συνήγορος του Πολίτη. Είναι επικίνδυνο αυτό που έχει και μπορεί να προκαλέσει κάτι κακό στην υγεία του», ανέφερε αρχικά.

«Είπα μήπως πάμε σε κάποιο άλλο, αλλά μου είπαν ότι δεν μπορώ να πάω αλλού. Πρέπει να ξανακάνουμε εξετάσεις, δεν υπάρχει δυνατότητα να πάμε σε ιδιωτικό, με 600 ευρώ σύνταξη που παίρνω», δήλωσε η κ. Ιωαννίδου.

Διαβάστε επίσης
Μπαίνει στο χειρουργείο o Πέτρος Φιλιππίδης