Θεσσαλονίκη: Αλλάζει ο χώρος της συναυλίας της Φουρέιρα

Εκτακτη ανακοίνωση εξέδωσαν η Ελένη Φουρέιρα και η δισκογραφική της εταιρία, Panik Records για τη μεγάλη συναυλία της τραγουδίστριας στη Θεσσαλονίκη στις 16 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αφορά στην αλλαγή του χώρου διεξαγωγής του event λόγω της ιδιαίτερα υψηλής ζήτησης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρίας

“Η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Live ανακοινώνουν πως η μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του «Reborn Tour», αλλάζει χώρο διεξαγωγής και θα γίνει στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων.

Η ημερομηνία της συναυλίας παραμένει ίδια (Παρασκευή 16 Ιουνίου), ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, ισχύουν κανονικά και στον νέο χώρο διεξαγωγής.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άρχισε η προπώληση, η ζήτηση για τα εισιτήρια εκτοξεύτηκε στα ύψη, με αποτέλεσμα να γίνει sold out σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Θέλοντας να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση κι αγάπη και να δώσουν σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά το «εκρηκτικό» tour, η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Live αποφάσισαν η συναυλία να αλλάξει χώρο και να διεξαχθεί στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αντί για το θέατρο Γης.

Διαβάστε επίσης  87η ΔΕΘ: Με Πέτρο Ιακωβίδη και Ηβη Αδάμου απόψε τα Music Events Live

Μαζί της ο FY.
Special guests οι Trannos και MC Daddy.
Opening acts οι Μίλτος Χαρόβας και Louis Georgiou.
Στα decks ο DJ Bobito.

Το «Reborn Tour», που ξεκίνησε από μία «εκρηκτική» και sold out συναυλία στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου στο Κατράκειο θέατρο, είναι μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Φουρέιρα

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (foureira)