Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση σε πτήση με προορισμό την Τουρκία

πτήση Γερμανία μάσκες αεροδρόμια ταξίδια

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Το πρωί της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν απογειωθεί προγραμματισμένη πτήση με προορισμό την Τουρκία, κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, μια κοπέλα άρχιζε να φωνάζει και να κλαίει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έκλαιγε και φώναζε ότι σκοτώθηκε ο φίλος της και πρέπει να κατέβει, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναταραχή στην καμπίνα του αεροπλάνου.

Τελικά, η πτήση απογειώθηκε ωστόσο με αρκετά λεπτά καθυστέρησης.

Πτώση νεαρού από φωταγωγό στην Τούμπα

Σημειώνεται πως, χωρίς να προκύπτει κάποια σύνδεση μεταξύ τους, το πρωί της Πέμπτης έλαβε χώρα ένα θλιβερό συμβάν στη Θεσσαλονίκη, όπου βρήκε τραγικό θάνατο νεαρός άνδρας.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε αστυνομικό για προώθηση μεταναστών στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της πόλης, ο άνδρας έπεσε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στην Τούμπα, από τον τρίτο όροφο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από τις Αρχές.

Αμεσα στο σημείο, στην οδό Αργαίου 3, έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη σορό του άνδρα.

Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός από έναν εκ των συγκατοίκων του, ο οποίος δίνει κατάθεση στην Αστυνομία για το αν αντιλήφθηκε κάτι. Στο διαμέρισμα φέρονται να διέμεναν τρεις νεαροί ημεδαποί.