Θεσσαλονίκη: Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας ο πατέρας που κλειδώθηκε στο ΙΧ με τα παιδιά του και άνοιξε φιάλες υγραερίου

424 νοσοκομείο Θεσσαλονίκη

Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο

O 62χρονος που κλείδωσε το βράδυ της Κυριακής 19 Μαρτίου τα δύο του παιδιά στο αυτοκίνητό του και άνοιξε φιάλες υγραερίου φέρεται να είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Να σημειωθεί ότι, το περιστατικό σημειώθηκε στο Μελισσοχώρι στην Θεσσαλονίκη, όταν ο 62χρονος, ενώ ήταν υποχρεωμένος να επιστρέψει τα δύο ανήλικα παιδιά του στη σύζυγό του, αφού έφτασε έξω από το σπίτι της και έκλεισε τα παράθυρα του οχήματός του και άνοιξε φιάλες υγραερίου.

Μόλις η μητέρα αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κάλεσε τις αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ, όπου έφτασαν εσπευσμένα στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έσπασα έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και απεγκλωβισαν τα παιδιά και τον πατέρα τους.

Στη συνέχεια, τα δύο ανήλικα παιδιά διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο πατέρας τους σε ημιλυπόθυμη κατάσταση διακομίσθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο στο οποίο και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε επίσης  Κοζάνη: Προσπάθησε να σκοτώσει άνδρα με ξίφος - Εριξε με τόξο σε αστυνομικούς