Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων από την ΕΛΑΣ – Εννιά συλλήψεις και 324 πρόστιμα

ΚΤΕΛ Μακεδονία Θεσσαλονίκη

Ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού

Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού.

Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη ελέγχθηκαν περισσότερα από 800 άτομα και πάνω από 500 οχήματα, ενώ συνελήφθησαν εννιά άτομα και βεβαιώθηκαν 324 παραβάσεις.

Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

“Ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα (17-05-2022) σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού που έχει εκπονήσει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την αστυνόμευση του Νομού, την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας, Αλλοδαπών, Τροχαίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διεξήγαγαν ταυτόχρονες στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις, σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις, σε περιοχές του κέντρου της πόλης, των Δήμων Κορδελιού – Ευόσμου, Θερμαϊκού, Θέρμης, Βόλβης, στην ΠΑΘΕ, ΠΕΟ Θεσσαλονίκης – Βέροιας.

Στις επιχειρήσεις, όπου συμμετείχαν 111 αστυνομικοί και 35 οχήματα:
• Ελέγχθηκαν (814) άτομα και (549) οχήματα
• Προσήχθησαν (35) άτομα και
• Συνελήφθησαν (9) εξ’ αυτών για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών, λαθρεμπόριο, άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου και εκκρεμή καταδικαστική απόφαση με την οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης (8) ετών.
• Βεβαιώθηκαν (324) παραβάσεις και
• Aκινητοποιήθηκαν (10) οχήματα.

Διαβάστε επίσης
Μάνος Δασκαλάκης: "Η Μαλένα ήταν παιδί της Ρούλας και η Τζωρτζίνα το δικό μου"

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον με αμείωτους ρυθμούς”.