Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρία άτομα πριν το ΠΑΟΚ – Αρης στην Τούμπα

ΠΑΟΚ Τούμπα γήπεδο

Είχαν πάνω τους ναρκωτικά και πυρσό

Στη σύλληψη τριών ατόμων πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ στην Τούμπα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, μετά από ελέγχους της ΕΛΑΣ έξω από το γήπεδο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και 25χρονος ημεδαπός για παράβαση των Νόμων περί αθλητισμού και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ναυτικός πυρσός.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις πριν τον αγώνα στην Τούμπα είναι η εξής:

«Ειδικά συνεργεία ελέγχου συγκροτήθηκαν από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον έλεγχο των φιλάθλων που εισέρχονταν σε γήπεδο στην περιοχή της Τούμπας, προκειμένου να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρική αναμέτρηση, βραδινές ώρες χθες (17-09-2023).

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: "Το ινστιτούτο αισθητικής ήταν βιτρίνα, δεν υπήρχαν γιατροί", λέει πρώην εργαζόμενη

Στο πλαίσιο των ελέγχων, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 18 ετών, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και 25χρονος ημεδαπός για παράβαση των Νόμων περί αθλητισμού και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ναυτικός πυρσός.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές».