Θεσσαλονίκη: Χτύπησε με κεφαλιά οδηγό ταξί μετά από τροχαίο – Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο άνδρας

ασθενοφόρο Θεσσαλονίκη

Αναζητείται ο μοτοσικλετιστής που το προκάλεσε

Ένα περιστατικό που παρόμοιο του δεν έχουμε συναντήσει σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη, όταν μετά από τροχαίο μηχανής με ταξί, ο μοτοσικλετιστής χτύπησε τον οδηγό με κεφαλιά και τον εγκατέλειψε στο σημείο.

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο σημειώθηκε με εμπλοκή δικύκλου και ταξί, και ενώ το συμβάν θα μπορούσε να είχε λήξει με απλή ανταλλαγή στοιχείων των δύο οδηγών, καθώς δεν είχε σημειωθεί τραυματισμός, ο οδηγός της μηχανής, κατά την αψιμαχία που είχε με τον οδηγό του ταξί, τον χτύπησε με σφοδρότητα με το κεφάλι του, φορώντας το κράνος του.

Από το ισχυρό χτύπημα ο οδηγός ταξί έπεσε αναίσθητος ενώ ο δικυκλιστής τον εγκατέλειψε στο έδαφος.

Ο οδηγός ταξί νοσηλεύτηκε επί 1,5 μήνα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μόλις πρόσφατα πήρε εξιτήριο.

Ο δράστης αναζητείται, με την οικογένεια του θύματος να κάνει έκκληση σε πιθανούς μάρτυρες, να επικοινωνήσουν με το Α.Τ. Τούμπας ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός της μηχανής.

Διαβάστε επίσης
Ξαφνικό χειρουργείο για την Μαρία Ναυπλιώτου

«Δεν ξέρουμε πως θα επανέλθει»
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο αδερφός του θύματος, Ανανίας Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του θύματος.

«Ο αδερφός μου λιποθύμησε πριν πέσει κάτω και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα. Έκανε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αιμάτωμα στο κεφάλι. Ευτυχώς ένας διερχόμενος οδηγός μηχανής τον είδε αναίσθητο και κάλεσε εκείνος το ΕΚΑΒ», δήλωσε.

Το θύμα του τροχαίου βγήκε πριν από μία εβδομάδα από το νοσοκομείο. Ο ίδιος αναρρώνει, ωστόσο ο δρόμος προς την ανάρρωση είναι μακρύς, όπως σημείωσε ο αδερφός του.

«Δεν ξέρουμε πως θα επανέλθει, τι θα κάνει, δεν ξέρει κανείς… Γνωρίζει, μιλάει, όμως σωματικά δεν μπορεί να κινηθεί κανονικά», είπε.

Η οικογένεια του ταξιτζή κάνει έκκληση για να βρεθεί ο δράστης.

Πηγή: megatv.com