Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό

Η Διεύθυνση Τροχαίας ανακοίνωσε πως θα συνεχιστούν από αύριο (29/3) οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Ετσι, λόγω και των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων για ορισμένες ώρες.

Η ενημέρωση από την Τροχαία

“Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη (29/03/2023) έως και την Παρασκευή (31/03/2023) κατά τις βραδινές ώρες έκαστης ημέρας, θα συνεχιστούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών:
– Από την Τετάρτη (29/03/2023) έως και την Πέμπτη (30/03/2023) κατά τις ώρες 23:00 έως 06:00 της επομένης θα διακοπεί ταυτόχρονα η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Πυλαίας – Πανοράματος έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Μουδανίων, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, καθώς και στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Μουδανίων, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά.
– Την Παρασκευή (31/03/2023) κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 της επομένης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Μουδανίων, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Kλειστή η μια λωρίδα από σήμερα (4/12) στον Περιφερειακό

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”