Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό λόγω FlyOver

Θεσσαλονίκη κίνηση

Πως θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Συνεχίζονται από σήμερα, Τρίτη 23 Μαΐου οι ερευνητικές γεωτρήσεις (εκτός οδοστρώματος) στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης για το FlyOver.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται έως την Παρασκευή, βραδινές ώρες από τις 21.00 έως 06.00. Θα διενεργούνται στο ρεύμα προς δυτικά, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Κ6 (Νεάπολης).

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς δυτικά, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Κ6 (Νεάπολης).

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στον Κλάδο Εξόδου της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης (ρεύμα προς δυτικά) προς τα Πεύκα – Ασβεστοχώρι – Ρετζίκι θα διεξάγεται κανονικά.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Κλείνει σήμερα για μισή ώρα ο Περιφερειακός λόγω FlyOver

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία και αριστερή) του ίδιου ρεύματος πορείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.