Θεσσαλονίκη: Δημοτικοί αστυνομικοί σφράγισαν το μαγαζί που εμφανίζεται η Πάολα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη δημοτική αστυνομία Πάολα μαγαζί

Το κατάστημα λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια

Το υπαίθριο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη στο οποίο εμφανίζεται η Πάολα σφράγισαν το πρωί της Τρίτης υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας.

Στο κατάστημα μπήκαν κορδέλες και αναρτήθηκε η έκθεση σφράγισης στις δύο εισόδους της επιχείρησης, με την αιτιολογία ότι το κέντρο διασκέδασης λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για ηχορύπανση σε κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται η Πάολα

Σημειώνεται ότι στο κατάστημα δεν ήταν κανένας υπεύθυνος και οι δημοτικοί αστυνόμοι εισήλθαν περίπου στις 12.00 στον αύλειο χώρο από την είσοδο του πάρκινγκ.

Η σφράγιση του χώρου έγινε ύστερα από δεκάδες καταγγελίες πολιτών για ηχορύπανση, ενώ προηγήθηκαν συλλήψεις το προηγούμενο διάστημα για ηχορύπανση.

Στο μεταξύ, το Αυτόφωρο αθώωσε, για τυπικούς λόγους, τρεις από τους υπαλλήλους του συγκεκριμένου χώρου διασκέδασης που είχαν συλληφθεί τα προηγούμενα 24ωρα ως προσωρινά υπεύθυνοι με την κατηγορία της διατάραξης κοινής ησυχίας.

Το δικαστήριο δέχθηκε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι το νυχτερινό κέντρο λειτουργεί με άδεια παραστάσεων και όχι ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, και κατά συνέπεια δεν επρόκειτο για “αγορανομικά υπεύθυνους επιχείρησης». Με την αυτόφωρη διαδικασία είχαν συλληφθεί ακόμη τρία άτομα για τους οποίους ορίστηκε ρητή δικάσιμος.