Θεσσαλονίκη: Εγινε κι αυτό – Μάθημα με κλήρωση στο ΠΑΜΑΚ (ΦΩΤΟ)

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ΠΑΜΑΚ

Αντίδραση από φοιτητές

Θεσσαλονίκη: Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησαν φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Οπως έκανε γνωστό η Πανσπουδαστική του ΠΑΜΑΚ, φοιτητές του δευτέρου έτους του μαθήματος “Τεχνητή Νοημοσύνη”, μπήκαν στη… διαδικασία κλήρωσης για να παρακολουθήσουν διάλεξη.

Ο καθηγητής, προέβη σε αυτή την πρωτάκουστη κίνηση, ώστε από τους 131 φοιτητές να προκύψουν οι 100 που επιτρεπόταν να μπουν στο αμφιθέατρο.

Οσοι δεν ήταν… τυχεροί, στην επόμενη διάλεξη θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα και δε θα χρειαστεί να μπουν και πάλι στη διαδικασία της κλήρωσης.

Η Πανσπουδαστική του ΠΑΜΑΚ ανήρτησε σχετική ανακοίνωση με φωτογραφία:

“Το είδαμε κι αυτό… Αν είσαι άτυχος και δεν κληρωθείς δεν θα παρακολουθήσεις το μάθημα διά ζώσης επειδή δεν χωράς στην αίθουσα…

Διαβάστε επίσης
Το ΠΑΜΑΚ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης-Ορχήστρα Πνευστών ΤΜΕΤ «Πότε θα’ ρθει μιαν Ανοιξη…»

Φτάνει πια η μόρφωση των φοιτητών, η διασφάλιση της δια ζώσης διαδικασίας να τίθεται αντιπαραθετικά με το δικαίωμα τους στην υγεία. 1,5 χρόνο μετά το πρώτο κλείσιμο των σχολών η κυβέρνηση δεν άκουσε ούτε ένα από τα αιτήματα των φοιτητικών συλλόγων!

Δεν αύξησε ούτε 1€ την χρηματοδότηση των πανεπιστημίων, δεν προσέλαβε καθηγητές για να σπάσουν τα τμήματα, δεν διαμόρφωσε κατάλληλα τις υποδομές ώστε να φιλοξενηθούν οι φοιτητές.

Βάζουμε μπροστά τις ανάγκες μας !

Καλούμε σε μεγάλο φοιτητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 21/10 στις 19:00 στην Αγίας Σοφίας”.

ΠΑΜΑΚ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *