Θεσσαλονίκη: Εκανε την οικιακή βοηθό και έκλεψε 120000 ευρώ από σπίτι

αντιεμβολιαστής

Η 58χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις πέντε (5) ατόμων για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρες κλοπής.

Μεταξύ αυτών και 58χρονη αλλοδαπή, η οποία απασχολούμενη ως οικιακή βοηθός, αφαίρεσε τμηματικά, από αρχές Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους μέχρι και χθες, χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχημάτισαν σε βάρος τους αστυνομικοί των αρμόδιων, κατά περίπτωση, Τμημάτων Ασφαλείας, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Ανδρόγυνο πετούσε υγρά απόβλητα σε χωράφια στα Διαβατά (ΦΩΤΟ)