Θεσσαλονίκη: Εκοψε την πίτα του το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς (ΦΩΤΟ)

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς πίτα

Οι δηλώσεις του δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνου, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καλή χρονιά με υγεία και ομόνοια.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, κατά τον χαιρετισμό του είπε χαρακτηριστικά: «Να κάνουμε αυτό που μας μάθανε οι παππούδες μας, να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα παρακάτω, να τον κάνουμε καλύτερο, πιο φιλικό κι εμείς μέσα μας να αισθανόμαστε αυτήν την ψυχική γαλήνη, που θα μας κάνει να είμαστε και προς τα έξω χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Καλή χρονιά να έχει ο καθένας ξεχωριστά και κυρίως η Καλαμαριά μας».

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς πίτα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κυρατζής ευχήθηκε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους να έχουνε μία χρονιά με υγεία και μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι μία δύσκολη χρονιά, έχουμε εκλογές μπροστά μας. Να είμαστε όλοι γεροί και ο αγώνας αυτός που θα γίνει για τις εκλογές, να είναι μέσα στο πλαίσιο που επιτρέπει ο πολιτικός διάλογος και ο πολιτικός πολιτισμός».

Διαβάστε επίσης  Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Αστυνομίας και Απόλλωνα Καλαμαριάς (ΦΩΤΟ)

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς πίτα

Στη εκδήλωση τραγούδησε η μεικτή χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς, το κομμάτι του Σταύρου Κουγιουμτζή, «Καλαμαριά» υπό την διεύθυνση του μαέστρου, Γιάννη Κούκα, ενώ το παρόν έδωσαν η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ελένη Φύκα, εκπρόσωπος της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος και εκπρόσωποι φορέων της Καλαμαριάς.