Θεσσαλονίκη: Εκτακτη διακοπή νερού στα Μετέωρα

διακοπή νερού ΕΥΑΘ Θεσσαλονίκη

Τι ώρα θα αποκατασταθεί

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή έκτακτη διακοπή νερού στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα Μετέωρα.

Συγκεκριμένα, η διακοπή νερού άφησε χωρίς υδροδότηση καταναλωτές στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και σε παρακείμενες οδούς στα Μετέωρα.

Η ΕΥΑΘ εκτιμά ότι η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 11:30.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διακοπές νερού σε Πολίχνη και Μενεμένη λόγω εργασιών

Να σημειωθεί πως πολύωρες διακοπές νερού θα σημειωθούν σήμερα και στην Πολίχνη αλλά και την Μενεμένη Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών.

Η ανακοίνωση για Πολίχνη

«Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 6/2/2023, από τις 10:00 έως τις 17:00,θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης αγωγού Φ250,στις οδούς Μαυρομιχάλη με Κύπρου και Μαυρομιχάλη με Βορείου Ηπείρου της Δ.Ε Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Φλέμινγκ, Λεωφόρου Στρατού,Μαυρομιχάλη,25ης Μαρτίου, Ολυμπιονίκη Καρυπίδη και Κύπρου, στις παρακείμενες οδούς της Δ.Ε. Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά καθώς και στις εργατικές κατοικίες της Πολίχνης (Μεγ. Αλεξάνδρου).Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών».

Η ανακοίνωση για Μενεμένη

«Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 6/2/23, από τις 9:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού διατομής Φ160 στην συμβολή της εθνικής οδού Καλοχωρίου με Εσωτερική Περιφερειακή του Δήμου Αμπελοκήπων–Μενεμένης.

Διαβάστε επίσης  Εκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή επί της Εθνικής Οδού Καλοχωρίου–Σμύρνης–Αρκαδίου–Μακεδονίας και στις παρακείμενες οδούς, του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών».