Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 22χρονος που κατηγορείται για τον εμπρησμό στο «Κλ. Βικελίδης»

φωτιά "Κλεάνθης Βικελίδης"

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο 22χρονος που κατηγορείται για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης».

Στην απολογία του ο 22χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία του εμπρησμού, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, την επίμαχη ώρα που προκλήθηκε η φωτιά ο ίδιος βρισκόταν σε ένα κατάστημα «φαστ φουντ» και στα γραφεία συνδέσμου του Άρη. Προς επίρρωση του ισχυρισμού του προσκόμισε, δια του συνηγόρου του, βεβαιώσεις αυτοπτών μαρτύρων, ενώ ένας ακόμη μάρτυρας κατέθεσε σχετικά ενώπιον του ίδιου ανακριτή.

«Δουλεύω στην ασφάλεια των ποδοσφαιριστών»

Ο 22χρονος, κατά πληροφορίες, κατέθεσε ότι δουλεύει περιστασιακά στην ασφάλεια των ποδοσφαιριστών του Άρη και για τις υπηρεσίες αυτές αμείβεται από την ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 13 ετών σε άνδρα που βίαζε την ανήλικη κόρη της φίλης του

Περαιτέρω, ο ίδιος αμφισβήτησε πως πρόκειται για το άτομο που εμφανίζεται στο υλικό από κάμερες ασφαλείας το οποίο αξιοποίησε η Αστυνομία και στο οποίο βασίστηκε η φερόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση.

Τελικώς, εισαγγελέας και ανακριτής ομόφωνα αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 7.000 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ