Θεσσαλονίκη: Ελεγχοι για το κάπνισμα σε μαγαζιά – 107 παραβάσεις

αστυνομία Θεσσαλονίκη

Θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Κατά την περασμένη εβδομάδα συνολικά (772) έλεγχοι αφορούν στην αντικαπνιστική νομοθεσία και βεβαίωσαν συνολικά (107) σχετικές παραβάσεις, σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στη διασφάλιση της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως συναρμόδια ελεγκτική Αρχή, πραγματοποιεί καθημερινά συστηματικούς και στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν κατά την περασμένη εβδομάδα συνολικά (772) ελέγχους που αφορούν στην αντικαπνιστική νομοθεσία και βεβαίωσαν συνολικά (107) σχετικές παραβάσεις, σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Δυο 16χρονοι "άνοιξαν" οκτώ καταστήματα στους Αμπελόκηπους

Οι έλεγχοι για τη διασφάλιση της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση”.